top of page

merel ten elzen

Merel ten Elzen studeerde in 1999 af als regisseur aan de Toneelacademie van Maastricht. Al in haar studietijd is ze werkzaam bij Toneelgroep De Trust in Amsterdam als regieassistent van Theu Boermans en volgt scenario- en toneelschrijflessen van Maria Goos ( Pleidooi, Oud geld ) . Na haar studie werkt ze mee aan een onderzoek naar improvisatietechnieken onder leiding van Yolande Bertsch. ( Werktheater ) Dit resulteert in het boek: “Verder mag alles”. Vanaf 2001 combineert ze haar drama- en tv carrière. Ze is jaren artistiekleider van de professionele theatergezelschappen Com.Plot en Overijssels Nieuwe Stroom. Ten Elzen leidt 10 jaar het mediabedrijf Meisjemedia waarmee ze jarenlang diverse succesvolle televisieseries voor RTV Oost produceert.

Voor de serie “tussen Aso’s en Engelen” wordt ze genomineerd voor de Europese televisieprijs de Prix.com. Daarnaast werkt ze mee aan verschillende producties van de NTR en VPRO en maakt ze de internationale mediacampagne voor CCI-Military Boekelo-Enschede. Ze is lange tijd columnist en fotograaf voor Twentelife, Lourensmagazine, de Telegraaf en de Wegener Weekendkrant en vervult op diverse evenementen de rol van presentator en dagvoorzitter.

tvvs ouderkindtoernooi 2014dev-2.jpg

hans dirven

Sinds 2003 verbonden aan Loveland Film & Photography.

Hierbij mocht ik in eerste instantie mijn bijdrage leveren in de vorm van het maken van muziekproducties en composities van en voor diverse tv producties.

Vanaf 2014 full time als producent en documentaire-maker werkzaam.

Tegenwoordig ook verbonden aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen als docent Storytelling en Audio Visuele producties.

Gek op film, filmen en editing.

Natuurlijk meer dan trots op de prijzen die we hebben gewonnen op meerdere Amerikaanse filmfestivals (Eugene, Colorado, Columbia, South Carolina), met onze documentaire Zoals Wij/Just Like Us.

bottom of page